Direktlänk till inlägg 4 mars 2009

Alla är inte lika mycket värda

Av Herger - 4 mars 2009 02:09

Ja faktiskt, alla är inte lika mycket värda. Och jag skiter i vad folk säger, för om någon säger att "alla är lika mycket värda" så ljuger denne, för innerst inne vet och tycker alla, att alla inte är lika mycket värda.


Jag blir så förbannat irriterad på sådan jävla dagislogik man lurar i ungar.
Givetvis förstår jag varför, och jag syftar inte på två fittungar i förskolan som bråkar när läraren säger att de ska vara snälla mot varandra för alla är lika mycket värda.
Jag menar givetvis det som alla offentligt på senare tid påstår sig tycka.
Förr var rasism och homofobi och liknande otroligt mycket vanligare. Men nu är det 2000-talet och då accepterar man allt och alla.
Nej jag snackar inte om att värdet sitter i vartifrån man kommer eller vad man har för sexuell läggning, så jävla rutten är jag inte. Jag är inte rutten över huvud taget, jag är logisk.

Inte helt och hållet alltid. Mina åsikter baseras ofta på logik men också vad jag själv tycker är rätt.
Jag avskyr extremister men på senare tid har jag börjat se mig själv som en, eftesom att samhä'llet vi lever i aldrig lyssnar.

För att ta ett ganska så extremt exempel. Vem är mest värd av dessa två personer.
Albert von Smhart, en genialisk forskare som fann en ny, nästintill oändlig energikälla som ersatte fossila bränslen.

Nils Utheliggare, en man som varigt hem och arbetslös i halva sitt liv och tigger pengar på tunnelbanan för att köpa sig en folköl.

Såklart är Albert mer värd. Visst är det synd om Nils, givetvis. Men han är ändå värdelös och fyller ingen funktion och gör ingen nytta.

Ju mindre du ger tillbaka till naturens resurser och samhället desto mindre värd är du, så är det.


Det finns så förbannat många som jag anser är värdelösa och mindre än det och jag skulle gladeligen dra upp ett flertal exempel här och nu, men jag vill inte mala på för mycket på en gång, för nuförtiden är folk så lata att de inte orkar läsa förmycket. Till er som haft en njutningsfull liten lässtund, ha en fortsatt trevlig kväll och välkommen åter.

 
 
Ingen bild

Zorro

4 mars 2009 20:07

Tänk om det är folköl som är den nya energikällan? Det skulle vara bra, eftersom folköl är billigare än bensin.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Herger - 24 juli 2011 22:19

Jag märkte nyligen att någon kommenterat på mitt senaste inlägg angående de pissfula pälsmössorna, av jävla dumknullad fittskalle som kallar sig själv "Bullen"; bara namnet låter efterblivet. Hur som helst så kommenterade han på mitt förra inlägg som...

Av Herger - 24 februari 2011 00:41

Jag är så jävla trött på fuskare. Jag spelar aldrig med sådana personer i vilket fall som helst men det uppstod en diskussion på jobbet angående fusk ochen kollega tyckte att jag borde hänga ut fuskare som ett av jordens avskum. Vilket de är. Trots a...

Av Herger - 15 februari 2011 22:33

Jag är tillbaka, och jag är så in i helvete förbannad!Såg ett reportage om den där jävla pälsmössan med en stor boll på toppen. Hur någon kan tycka det är snyggt och vilja gå runt på stan och se ut som en jävla glasstrut är för mig obegripligt och de...

Av Herger - 8 februari 2010 22:56

Paprika är fanimig helt jävla djävulskt.Okej, det är ingen maträtt, men det är djävulskt äckligt ändå.  Jag har aldrig gillat grönsaker i allmänhet även om vissa är goda ioch det går inte hand i hand med att jag vill äta mera grönt. Och paprika är vä...

Av Herger - 2 februari 2010 17:54

Det är något som idag är så äckligt värdelöst som drar på resurserna. En nolla av hundra använder telefonkataloger och det är INTE en godtagbar anledning att fortfarande dela ut skiten. Igår gick jag runt på jobbet och slängde en hel fucking jävla dr...

Presentation

Omröstning

Är det rätt att skjuta lodjur och varg?
 Ja
 Nej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards